Länets Framgångsbolag

Entreprenörsvärlden

Ditt certifikat som Länets Framgångsbolag

Det är välkänt att första intrycket är avgörande, och det är därför av yttersta vikt att säkerställa att din verksamhet framstår som professionell och pålitlig i kundernas ögon. Genom att associeras tillsammans med sigillet från "Länets Framgångsbolag 2024" kan du stärka din trovärdighet och sticka ut bland konkurrenterna på marknaden.

Genom att använda vårt digitala sigill på din företagets webbplats, mailsignatur och andra digitala plattformar, förmedlar du tydligt att ditt företag är en del av den exklusiva gruppen av rekommenderade företag inom ert län. Denna utmärkelse fungerar som ett kvalitetsstämpel och ger omedelbart en trygg och professionell känsla till dina potentiella och befintliga kunder.

Certifikatet har visats sig vara otroligt uppskattat, och levereras elegant och exklusivt i en guldram.

Öka bolagets trovärdighet med vårt eftertraktade sigill

Det är välkänt att första intrycket är avgörande, och det är därför av yttersta vikt att säkerställa att din verksamhet framstår som professionell och pålitlig i kundernas ögon. Genom att associera ditt företag med Entreprenörsvärldens rekommendationer och utmärkelsen "Länets Framgångsbolag 2024" kan du stärka din trovärdighet och sticka ut bland konkurrenterna på marknaden.

Genom att använda vårt digitala sigill på företagets webbplats, mailsignatur och andra digitala plattformar, förmedlar du tydligt att ditt företag är en del av den exklusiva gruppen av rekommenderade företag inom ert län. Denna utmärkelse fungerar som ett kvalitetsstämpel och ger omedelbart en trygg och professionell känsla till dina potentiella och befintliga kunder.

Öka trovärdigheten hos era kunder

Söker ni mer trovärdighet hos era kunder? Genom att bli certifierade som "Länets Framgångsbolag" signalerar ni tydligt att ert företag inte bara är välskött och vinstdrivande, utan även framstående inom er bransch. Detta är en unik möjlighet att stärka ert varumärke och öka förtroendet bland både befintliga och potentiella kunder.

Vår process för att utse ”Länets Framgångsbolag” är både noggrann och välarbetad, vilket resulterar att endast de mest trygga och pålitliga företagen erhåller certifieringen. Vår ambition är att ert företag ska uppfattas som det självklara valet på marknaden, en partner som kunder alltid kan lita på.

Är du nyfiken på att veta mer hur självaste granskningen går till för att bli certifierad som "Länets Framgångsbolag" så kan du läsa det här.

Ditt exklusiva medlemskap i Länets Framgångsbolag, för dig som överträffar index

För att ytterligare höja statusen för utmärkelsen och medlemskapet "Länets Framgångsbolag" har vi infört nya krav som gör den ännu mer exklusiv. Från och med nu måste företagen överträffa index siffrorna inom sin bransch när det gäller de ekonomiska kriterier vi har fastställt. Denna strängare bedömning kommer att öka svårighetsgraden för företag att passera vår granskning.

Denna åtgärd är utformad för att stärka vår trygghetsstämpel och göra den ännu mer förtroendeingivande. Genom att höja ribban för prestation och ekonomisk stabilitet hos de företag som belönas med "Länets Framgångsbolag", strävar vi efter att främja hållbara affärsprinciper och skapa en ännu starkare kvalitetsstämpel.

Som Länets Framgångsbolag ökar du din digitala närvaro

Vårt starkaste verktyg är Google, där vi tillsammans lyfter fram ditt företag med utmärkelsen Länets Framgångsbolag och i sin tur som ett rekommenderat företag från Entreprenörsvärlden.

Detta kommer att stärka ditt varumärke och kommer öka dina chanser till att fler kunder hittar dig. Den vanligaste vägen till att kunder hittar företag idag är sökningar som sker via Google, detta enligt flera oberoende undersökningar.

Att hänga med i den digitala utvecklingen är idag en viktig faktor till ett fortsatt framgångsrikt företagande.

Artikel i Entreprenörsvärldens tidning

I medlemskapet erbjuds ni en artikel i vår välbesökta digitala tidning ( valfritt deltagande ) där vi lyfter fram er framgångsresa. Artikeln får ni använda fritt att dela på era sociala medier, hemsida och i övrigt marknadsföringsmaterial. Vi indexerar även er artikel till Google som visas när man söker på ert företag. Detta stärker ert varumärke markant och ger ett seriöst och proffsigt intryck när man söker upp ert företag på Google.

Så kvalificerar du dig till Länets Framgångsbolag

För att ytterligare höja statusen för ditt exklusiva medlemskap i "Länets Framgångsbolag" har vi infört nya krav som gör den ännu mer exklusiv. Från och med nu måste företagen överträffa index siffrorna inom sin bransch när det gäller de ekonomiska kriterier vi har fastställt. Denna strängare bedömning kommer att öka svårighetsgraden för företag att passera vår granskning.

Denna åtgärd är utformad för att stärka vår trygghetsstämpel och göra den ännu mer förtroendeingivande. Genom att höja ribban för prestation och ekonomisk stabilitet hos de företag som belönas med "Länets Framgångsbolag", strävar vi efter att främja hållbara affärsprinciper och skapa en ännu starkare kvalitetsstämpel.

Vi är övertygade om att dessa åtgärder kommer att bidra till att främja ert företag och stärka dess rykte på marknaden. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med er för att främja framstående företagande och hållbara affärsprinciper inom varje län och bransch. Tillsammans kan vi skapa en stark och blomstrande näringslivsmiljö för alla.

Läs mer om våra krav

Nyfiken på att veta mer?

Vill du veta mer om Länets Framgångsbolag? Ladda ner broschyren via knappen nedan.

Ladda ner (PDF)

FAQ

Vanligaste frågorna om Länets Framgångsbolag

Nej vi tar ej betalt för vår granskning eller våra utmärkelser. Däremot erbjuder vi marknadsföringsmaterial i form av en certifiering där företagen som går igenom vår granskning kan ta del av en mängd olika fördelar för att synas utåt med utmärkelsen. De företag som vill ta del av vår certifiering betalar en engångskostnad som täcker frakt och tryck, det är enbart för att vi ska kunna fortsätta mot vår vision att gynna de företag och entreprenörer som gör det bäst i sin bransch.

Hittade du inte svaret på din fråga? Tveka inte på att höra av dig till oss på kundtjanst@entreprenorsvarlden.se