För att ytterligare höja statusen för ditt exklusiva medlemskap i "Länets Framgångsbolag" har vi infört nya krav som gör den ännu mer exklusiv. Från och med nu måste företagen överträffa index siffrorna inom sin bransch när det gäller de ekonomiska kriterier vi har fastställt. Denna strängare bedömning kommer att öka svårighetsgraden för företag att passera vår granskning.

Denna åtgärd är utformad för att stärka vår trygghetsstämpel och göra den ännu mer förtroendeingivande. Genom att höja ribban för prestation och ekonomisk stabilitet hos de företag som belönas med "Länets Framgångsbolag", strävar vi efter att främja hållbara affärsprinciper och skapa en ännu starkare kvalitetsstämpel.

Vi är övertygade om att dessa åtgärder kommer att bidra till att främja ert företag och stärka dess rykte på marknaden. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med er för att främja framstående företagande och hållbara affärsprinciper inom varje län och bransch. Tillsammans kan vi skapa en stark och blomstrande näringslivsmiljö för alla.

Föregående företag Grön Företagare, en Miljöcertifiering hos Entreprenörsvärlden
Nästa företag Så kvalificerar du dig till Länets Framgångsbolag