Om Entreprenörsvärlden

Entreprenörsvärlden engagerar sig i utvecklingen för framtidens företagande och entreprenörskap

Entreprenörsvärlden

Vår verksamhet är noggrant utvecklad tillsammans med affärsjurister för att säkerställa juridisk korrekt information samt tydlighet för högsta möjliga kundnöjdhet.

Vi är stolta över att introducera Entreprenörsvärlden Sverige AB. Entreprenörsvärlden lanserar en ny storsatsning och utökar sitt engagemang med ambitionen att etablera sig som en pålitlig aktör - för att bistå och lyfta fram Sveriges företagare till nya framgångar. Med ett modernt och medvetet fokus som ligger rätt i tiden på ett hållbart och långsiktigt företagande.

Den nya satsningen resulterar i fler och utökade tjänster till landets företagare och entreprenörer samt inkluderar även ständigt uppdaterade viktig statistik om företagarnas välmående som konkurser inom branscher och län samt nystartade konkurrenter där du och ditt företag snabbt kan agera och dra fördel.

Vi bistår även till att certifiera och kvalitetssäkra företagare i hela Sverige för att lyfta de mest pålitliga entreprenörerna och företagarna. Vår grundläggande ambition är att ditt företag ska vara det självklara valet för kunden.

Vi förstår att i den dynamiska affärsvärlden är synlighet för ditt varumärke och produkter/tjänster avgörande för framgång. Vi delar din ambition att ta svenska företag till nya höjder och främja välskötta företag som är redo för framgång.

Genom att inneha en av våra prestigefyllda utmärkelser visar du att du är en trygg företagare att göra affärer med. Vår bedömning baseras på strikta kriterier som vi noggrant har satt utifrån våra omfattande källor och expertis. När du har vår utmärkelse blir ditt företag också publicerat som ett certifierat företag hos oss, som i sin tur ökar sin synlighet online.

Vi strävar efter att du som företagare alltid ska ligga steget före dina konkurrenter. Hos Entreprenörsvärlden får du mer än bara certifiering och kvalitetssäkring – du får en pålitlig partner som förstår dina behov och hjälper dig att nå nya höjder inom företagande.

VD Mikael Mårthen

Entreprenörsvärldens grundare Mikael Mårthen besitter med mer än 13 års branscherfarenhet samt bland annat diplomerad utbildning inom affärsjuridik en erkänt bred och gedigen kompetens. Genom sin expertis har Mikael över en lång period framgångsrikt och aktivt hjälpt ett stort antal företagare att växa och utvecklas under årens gång.

För att stärka och utöka Entreprenörsvärldens verksamhet samt främst intensifiera sitt engagemang för landets företagare, har Mikael valt att sätta samman en handplockad ledningsgrupp med erkänd och omfattande kompetens inom alla relevanta områden.

Mikael sätter nu sin kunskap och passion i spel med syftet att fortsätta främja och hjälpa landets företagare i dess strävan efter en hållbar, långsiktig och framgångsrik framtid. Mikael ser ett stort behov av en pålitlig aktör som kan möta det ökande intresset för mer hållbara och långsiktiga affärsmodeller, något som Mikael och Entreprenörsvärlden vill främja.

Hållbarhet, Långsiktighet och Klimat

I dagens affärsvärld finns det många företag som erbjuder utmärkelser som diplom och sigill för att bevisa att de är kreditvärdiga eller uppfyller andra kriterier för välskött företagande. Vi erbjuder liknande tjänster, men vad som verkligen har saknats är den sista pusselbiten för att göra företagande hållbart och långsiktigt – klimatansvar.

Vår ambition är att bli ledande inom de viktigaste områden som vi anser vara avgörande för seriösa och långsiktiga företagare:

  • Vi levererar viktiga statistikinsikter om Sveriges företagslandskap.
  • Vi främjar hållbart och klimatsmart företagande.
  • Vi utmärker och kvalitetsstämplar landets skickliga företagare och entreprenörer.
  • Vi erbjuder juridiskt stöd för att hjälpa våra kunder om de hamnar i en tvist.
  • Vi tillhandahåller en investeringsguide för företagare, med målet att öka dina möjligheter att gå i pension tidigare och få mer tid för frihet och relationer.
  • Vi erbjuder en basvärdering av ditt företag i samband med en av våra utmärkelser så att du kan få en uppfattning om värdet av ditt företag.

Vi står på företagarnas sida och tror på gemenskap och långsiktig framgång. Med Entreprenörsvärlden har du det självklara valet för att ta ditt företag till nästa nivå och göra det hållbart för framtiden.

Era vanligaste frågor

Nej, vi är ett privatägt företag. Vår ambition är att kunden alltid ska se er som det självklara valet på marknaden, och med hjälp av vårt sigill kan ni som Länets Framgångsbolag se till att ingen missar detta.

Nej vi tar ej betalt för vår granskning eller våra utmärkelser. Däremot erbjuder vi marknadsföringsmaterial i form av en certifiering där företagen som går igenom vår granskning kan ta del av en mängd olika fördelar för att synas utåt med utmärkelsen. De företag som vill ta del av vår certifiering betalar en engångskostnad som täcker frakt och tryck, det är enbart för att vi ska kunna fortsätta mot vår vision att gynna de företag och entreprenörer som gör det bäst i sin bransch.